Jemen | 124 persona humbin jetën nga luftimet me Al Kaedën

alt

“Luftimet, që u përqëndruan rreth qytetit Loder, i rrethuar nga Al-Kaeda, shkaktuan 102 të vdekur në radhët e rrjetit ekstremist, 14 mes ushtarakëve dhe tetë mes forcave plotësuese të Komiteteve të Rezistencës Popullore, të cilët mbështetnin ushtrinë”, sipas burimeve të mësipërme.

Advertisement