“Jam në gradën e fundit”, Fifi tregon për problemin e saj shëndetsor

Filloreta Raçi, e njohur si Fifi është një nga këngëtaret më të talentuara shqiptare.

Në një nga intervistat e saj, ajo ka deklaraur se ka marrë shumë komente negative në fillimet e karrierës për peshën e saj trupore, por që për të nuk kanë pasur rëndësi.

Advertisement

Ndërsa në ntervistën e fundit për “Prive”, tregon se i duhet të dobësohet urgjentisht pasi ka një problem shëndetësor.

“Më ka dal një problem në shtyllë kurrizore dhe më duhet urgjent të dobësohem se jam në gradën e fundit për të mbetur në paralizë. Nuk po e bëj për njerëzit, as për dikë konkretisht, as për nënën e babain tim, po e bëj për shëndetin tim”- u shpreh këngëtarja.

Shpresojmë vërtet që Fifi të kalojë këtë periudhë të vështirë.