Izrael – Nuk do të rifillojnë bisedimet me Sirinë

“Kemi shumë respekt dhe mirënjohje për përpjekjet e Turqisë. Por ato nuk patën sukses dhe jo për shkak të turqve”, deklaroi gjatë një interviste për agjencinë Reuters, Danny Ayalon, zëvendësministri i Jashtëm i Izraelit. “Ndodhi për shkak të papajtueshmërisë së Sirisë”, shtoi ai duke shpjeguar se nuk do të vazhdohet më me ndërmjetësimin e Ankarasë.

Advertisement