Izrael – Netanyah, anija ishte flotë terroriste

“Do të vazhdojmë të mbrojmë qytetarët tanë, është e drejta jonë dhe është detyra jonë”, ka pohuar kreu i qeverisë izraelite. Ai ka konfirmuar se blloku në Gaza do të vazhdojë të mbahet edhe në të ardhmen, pavarësisht sulmit “hipokrit” të ndërkombëtarëve ndaj Izraelit.

Advertisement