Indi – 5 të vdekur nga cikloni

Cikloni i quajtur Laila, ka filluar në bregun e Bengalit dhe tashmë po shkon drejt brigjeve të shtetit të Andra Pradesh. Rreth 40 mijë persona në rrezik përmbytjeje kanë lënë shtëpitë e tyre, ushtria është në gatishmëri. Shirat e furishëm dhe erërat që shkojnë më shumë se 100 km/h kanë shkatërruar pjesë nga bregu i Tamil Nadu dhe Andra Pradesh.

Advertisement