IMANBEK së bashku me SEAN PAUL dhe SOFIA REYES në singëllin “DANCING ON DANGEROUS”

Kazakistani, Xhamajka dhe Meksika vijnë së bashku në “Dancing On Dangerous”, single më i ri nga producenti Imanbek i realizuar në bashkëpunim me Sean Paul dhe Sofia Reyes. 

Kënga është publikuar tashmë në mënyrë dixhitale dhe ka filluar transmetimet nëpër radio. Ajo ka të gjitha karakteristikat për t’u bërë një super hit veror: është shumë catchy, tërheqëse, argëtuese dhe e shkujdesur. Nuk na besoni?

Advertisement

Dëgjojeni vetë!