Hollivudi i tronditur nga historia e Liam Neesonit për hakmarrjen raciste

Gjatë një turneu promovues të filmit të tij të ri aktori Hollivudian, Liam Neeson, tregoi një histori hakmarrjeje që i tronditi të gjithë. Neeson është i njohur për filmat e hakmarrjes (shih Taken), por gjërat u bënë shumë reale në jetën e tij. Gjatë një interviste të dhënë për “The Independent”.  ai ndau një histori “të tmerrshme” ku thotë se kishte dalë në rrugë me një mision për të vrarë një njeri që sulmoi seksualisht një nga mikeshat e tij – dhe sulmuesi ishte me ngjyrë. Neeson tha se mikesha e tij arriti që ta kalojë lehtë situatën e përdhunimit, por Neeson  përjetoi pak më ndryshe. Ai i kërkoi asaj një përshkrim të përdhunuesit, duke përfshirë edhe ngjyrën e lëkurës.  Kur e kuptoi se ishte me ngjyrë, ai pranoi se doli në rrugë për ta gjetur.  “Më vjen turp të them këtë – dhe e bëra për ndoshta një javë, duke shpresuar se një njeri i zi do të dilte nga një pub dhe do të më thoshte diçka në lidhje me ngjarjen. Kështu që unë mund ta vrisja”.  Neesoni pranon se mënyra e tij e të menduarit ishte” e tmerrshme “dhe se mësoi prej kësaj historie se si duhet të përmbahet.

/GazetaShqip/