Haiti – OKB e alarmuar për epideminë e kolerës

Sipas Kombeve të Bashkuara epidemia mund të godasë deri në 400 mijë persona në Haiti nëse nuk ndërhyhet. Ndërkohë autoritetet vendase njoftuan se numri zyrtar i vikimave është 1415 persona dhe mbi 60 mijë të shtruar në spital me simptoma të rëndë të sëmundjes.