Gorillaz publikojnë ‘How Far?’ në bashkëpunim me Tony Allen & Skepta| Dëgjoje këtu!

Gorillaz  me këtë këngë të re i bëjnë homazh pionerit të Afrobeat, Tony Allen-it.

“Kënga u shkrua dhe regjistrua me  Skepta në Londër pak ditë përpara izolimit dhe është në nder të shpirtit të një njeriu të madh, Tony Allen,”  shkruan Gorillaz  të shtunën (May 2). Ja tek e keni këngën. Dëgjim të këndshëm!

Advertisement

Damon Albarn

@Damonalbarn

There is no end – Tony Allen

Embedded video