Gjermani – Miratohet pr/ligji për ndihmat e Greqisë

Lajmin e bëjnë të ditur agjencitë lokale, sipas të cilave sfida për Greqinë tanimë ka mbërritur tek Dhoma e Lartë e Parlamentit, e cila duhet të miratojë planin në fjalë. Gjermania është një nga vendet që kontribuon me shumën më të madhe financiare në planin e ndihmave për Greqinë nga FMN dhe BE.

Advertisement