Gjermani – Kancelarja Merkel politikania më e preferuar

Ndërkohë që në vënd të dytë renditet ministri i Jashtëm dhe zv/kancelari Frank Walter Steinmeier i socialdemokratëve me 57% të votave. Pas tyre vjen ministri i Ekonomisë, Karl-Theodor zu Guttenberg me 56%.

Advertisement