Gjermani – Delegacioni nga Kosova zhvillon vizitë dy ditore

Presidenti i Kosovës shoqërohet nga ministri i Jashtëm Skënder Hyseni, ai i Tregtisë dhe Industrisë Lutfi Zharku dhe nga ministri i Ekonomisë dhe Financave Ahmet Shala. Gjithashtu, bëhet me dijeni se Sejdiu do të mbajë një fjalim në selinë qendrore të Fondacionit “Konrad Adenauer”. Palët pritet që të diskutojnë kryesisht mbi partneritetin mes të dyja palëve ku oërfaqësuesit e ekonomisë gjermane e kanë shprehur qartë dëshirën e tyre për t’u përfshirë në projektet e mëdha të privatizimit në Kosovë.

Advertisement