Genti ftoi Oltën në kërcim/ Si shkoi mbrëmja latine?

Mbrëmja latine, e ofruar nga Vëllai i Madh për banorët e shtëpisë së Big Brother, u shijua në maksimum nga banorët.

Me veshjet dhe ushqimin gati, të gjithë shijuan ritmet e muzikës latine.

Advertisement

Dhe pse ka pasur konflikte mes tyre në ditët e fundit, Genti mori përsipër të ftojë Oltën në kërcim dhe bashkë e shijuan më së miri.