Gaza – 20 të vrarë nga sulmi izraelit

Lajmin e ka bërë të ditur televizioni privat izraelit 10. CNN-i turk flet për 2 të vdekur dhe 30 të plagosur. Hamasi ka denoncuar sulmin duke e konsideruar si “terrorizëm të organizuar nga shteti”. Ndërkohë Ankaraja ka thirrur qeverinë dhe ambasadorin izraelit për një protestë, pasi një anije me flamur turk dhe një OJQ turke është ndër organizatorët e flotiljes.

Advertisement