Filmi i ri që po ia kalon Barbie-t!

“Barbie” është aktualisht filmi më fitimprurës i vitit, por duket se mbretërimi i tij do të përfundojë shumë shpejt.

Filmi “Gran Turismo” e ka nisur shumë mirë dhe në fundjavën e tij të parë ka fituar 17,3 milionë dollarë, ndërkohë që “Barbie” kishte grumbulluar 17,1.

Advertisement

Duket se ky film, ku interpretojnë Orlando Bloom David Harbour dhe Archie Madekwe, do të jetë i pari sa i përket fitimeve totale në kinematë e gjithë botës.

“Gran Turismo”, që është i bazuar në historinë e vërtetë të Jann Mardenborough, një adoleshent i fiksuar pas videolojës me të njëjtin emër i cili u bë pilot i vërtetë, është prodhuar me një buxhet për 60 milionë dollarësh.