Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit 2021

Ju e prisni që të jetë “Squid Game”, apo jo? Po “Eternals”? Google publikoi listën vjetore të gjërave që njerëzit kanë kërkuar në motorin më të madh të kërkimit, duke ofruar një paraqitje të shkurtër të vitit që po lëmë pas.

10 filmat më të kërkuar

10. Army of the Dead

Advertisement

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

9. Godzilla vs. Kong

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

8. Halloween Kills

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

7. Cruella

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

6. Mortal Kombat

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

5. Red Notice

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

3. Dune

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

2. Black Widow

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

1. Eternals

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

5 serialet më të kërkuar

5. Loki

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

4. Cobra Kai

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

3. WandaVision

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

2. Bridgerton

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit

1. Squid Game

Filmat dhe serialet më të kërkuar në Google gjatë vitit