“Femrofobe”, çfarë problemi ka Anjeza Shahini me femrat shqiptare?!

Pas martesës me diplomatin anglez, Paul Edward Conolly, këngëtarja Anjeza Shahini po i mungon skenës dhe muzikës shqiptare.

Por, ajo nuk mungon me postimet që bën për vendlindjen e saj.Postimin e fundit ajo ja ka dedikur femrave shqiptare, të cilat i ka cilësuar si “femrofobe”.

Advertisement

“Kam vënë re, që një pjesë e madhe e femrave shqiptare janë #femrofobe , por qofsha e gabuar!”,-shkruan Anjeza Shahini.

Nuk dihet çfarë ka ndodhur që këngëtarja të publikojë diçka të tillë, por duhet ta pranojmë që na habiti vërtetë.