‘Fast and Furious 9’ del në hapësirë

‘Fast and Furious’ e pati debutimin e parë në vitin 2001, por edhe pas 18 vitesh vazhdon të ngjallë tek publikuar të njëjtin interes si më parë. Tashmë që është duke u prodhuar filmi i 9, producenti dhe skenaristi i tij, Chris Morgan, ka dhënë mbase atë që mund të konsiderohet si ideja më brilante në lidhje me xhirimet me filmat e ardhshëm. Qëllimi i tyre është që të bëjnë të pamundurën të mundur. Dhe më këtë përfshihet edhe një aventurë e radhës në hapësirë.

/Syri.net/