Fantazitë seksuale të Tiger Woods

    Veronica Siwik Daniels, 32 vjeçare, ish pornostar e njohur si Joslyn James ka vendosur të nxjerrë në dritë të vërtetën me çdo kusht. Vajza ka publikuar në faqen e saj të internetit mesazhet që i ka dërguar kampioni i golfit gjatë lidhjes së tyre. I përkasin verës së shkuar dhe tregojnë për fantazitë seksuale të Tiger: “Dua të bëj diçka treshe, edhe me një femër tjetër…”, “Dua të të lëndoj…” etj si këto. “Janë mesazhe të dërguara nga Tiger. Kjo është 100% e sigurt. I kisha në telefon dhe i transferova në web. Po e bëj një gjë të tillë sepse dua që njerëzit të mësojnë të vërtetën”,‐ ka thënë Joslyn James.

    Advertisement