Evropë – Reja vullkanike anullon 1 mijë fluturime

Lajmin e bën të ditur Organizata Europiane për Udhëtimin Ajror, Eurocontrol. Hapësirat ajrore deri tani janë mbyllur në Vendet e Ulëta dhe në një pjesë të Britanisë së Madhe. Ndërkohë në Londër janë hapur dy aeroportet por situata vazhdon të jetë kaotike.

Advertisement