‘Është e lidhur’, gazetarja i zbulon sekretin Kiarës: E ka mendjen tek ai tipi jashtë!

Sipas gazetares Dasara Karaiskaj, Kiara është e lidhur dhe i dashuri i saj po e pret jashtë.

Në një video të publikuar në Instastory, Dasara shprehet se Kiara nuk është fare brenda lojës, pasi e ka mendjen tek i dashuri i saj jashtë shtëpisë.

Advertisement

“Dëshira është shumë e madhe për të shikuar dashuri, por ne njerëzit, ne populli, turma, nuk kënaqemi kurrë.

Kur Donaldi tha që më mungon Bora, e gjykuam. Pasi i mungoi Bora, i pëlqeu Trixa, por ishte më i sinqertë ai sesa Kiara që e ka përjashta atë tipin edhe i mban të gjitha përbrenda, edhe nuk është fare për mendimin tim brenda lojës, është jashtë.

Nuk është akoma brenda Big Brotherit ajo, e ka mendjen tek ai përjashta.

Ndërkohë që Luizi i duhet, se një gjë do e bëjë aty brenda ajo se Luizi që flirton me të është “okey” ai. Ndërkohë që e ka mendjen përjashta, si po e pret ai tipi përjashta,” shprehet Dasara Karaiskaj.