Enca “zvogëlon” barkun me photoshop, por gabimisht zhduk kërthizën

Gabimet fatale me photoshop ndodhin gjithmonë kur ti vendos të bësh ndërhyrje nga telefoni apo programe të gatshme.

Këmbë të holla, bel të shtrembër, deformim i objekteve rreth e rrotull fotos. Këto janë disa nga gafat që bëjnë vipet kur “rregullojnë” fotot e tyre. Njëra ndër to ka qënë edhe Enca. Këngëtarja simpatike, e cilësuar më një fizik si “tepër të mbushur”, ka treguar për fansat e saj një foto ku duket barku me disa buzë të kuqe. “Awwwawwawwww …waking up to Mommy’s kisses on my stomach”, ka shkruar ajo në foto. Por ajo që i ka bërë çudi të gjithëve është se Enca nuk ka kërthizë. Dhe fansat të habitur kanë pyetur se ku është kërthiza e saj. Për shkak të editimit të fotos së saj Enca “gabimisht” ka hequr edhe kërthizën, në vend të “shtresës” së tepërt.