Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Ngjyra të ndezura! Kjo ishte kryefjala e veshjeve në tapetin e kuq të Emmy Awards 2021. Të pranishmit duket se përqafuan një nga trendet më të përfolura të Vjeshtë 2021 – ngjyrat që bien në sy. Shihni në vijim si u paraqitën personazhet e njohur në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Emmy.

Anya Taylor-Joy

Advertisement

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Kate Winslet

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Elizabeth Olsen

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Taraji P. Henson

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Angela Bassett

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Yara Shahidi

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Jessica Long

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Regé-Jean Page

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Jurnee Smollett

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

(Nga e majta) Catherine O’Hara dhe Annie Murphy

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Sarah Paulson

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Daniel Levy

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Jean Smart

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

(Nga e majta) Michelle Visage, RuPaul, Gottmik dhe Symone

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Michaela Coel

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Jamie Lee

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Nischelle Turner

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Nicole Byer

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Trevor Noah

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Robin Thede

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Beth Behrs

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Emerald Fennell

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Uzo Aduba

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Ashley Nicole Black

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Rita Wilson

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Yahlin Chang

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Zuri Hall dhe Scott Evans

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Karamo Brown

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Rachel Lindsay

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Ken dhe Tran Jeong

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Sterling K. Brown

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Madeline Brewer

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Carl Clemons-Hopkins

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Kathryn Hahn

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Kaley Cuoco

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Cynthia Erivo

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Anthony Anderson

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Cecily Strong

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Mj Rodriguez

Emmy Awards 2021: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq