“Elvis”, filmi biografik i mbretit të Rock and Roll-it së shpejti në kinematë botërore

Warner Bros ka publikuar trailerin për filmin biografik të mbretit të Rock and Roll-it Elvis Presley. Filmi nga Baz Luhrmann, “Elvis”, me aktorë Austin Butler dhe fituesin e Oskarit Tom Hanks ku eksplorohet jeta dhe muzika e Elvis Presley dhe marrëdhënia e tij me menaxherin legjendar kolonelin Tom Parker do të publikohet gjatë verës.

Olivia DeJonge luan rolin e gruas së Elvisit (Butler), Priscilla Presley, ndërsa Kelvin Harrison Jr. merr rolin e këngëtares dhe shkrimtarit të këngëve, BB King.

Advertisement

Luhrmann, disa nga filmat e mëparshëm të të cilit janë “The Great Gatsby” dhe “Moulin Rouge!”, tha se është shumë i emocionuar që audienca do të shohë Tom Hanks në rolin e kolonelit Tom Parker.

Filmi do të lancohet në kinema më 24 qershor 2022.