Elvana e ftuar nga vetë Hamilton në Grand Prix të Hungarisë (Video)

Elvana Gjata, kjo vajzë me fat!

Këtë të dielë këngëtarja ka ndjekur live Çmimin e Madh të Hungarisë, ku Lewis Hamilton e ka çuar në 24 pikë diferencën nga Vettel duke fituar kështu vendin e parë.

Elvana, jo vetëm që këtë e dëshmoi nga afër, por ishte dhe e ftuar nga vetë Hamilton dhe producenti Poo Bear.

 

Çfarë eksperience!