Eleminimi i Efit i qëllimshëm? Publiku kap ‘mat’ produksionin e ‘BBV’!

E quajtur nga shumë banorë si krahu i djatë i Luizit, eliminimi i Efit nga Big Brother VIP u komentua gjerë si një lëvizje e produksionit në minutat e fundit.

Ky eliminim mori shumë zë në rrjetet socaile dhe publikut nuk i shpëton asnjë detaj. Pas lojës të inteligjencës, të cilën e fitoi Dea Mishel, ajo kishte një zarf të kuq, ku duhet të nxirrte në nominim tre banorë. Ajo zgjodhi Kiarën, Luizin, Efin.

Advertisement

Arbana komunikoi: “Në zarfin e Deas është një avantazh i paracaktuar nga ‘Vëllai i Madh’ përpara sesa të fillonte loja që Dea fitoi”.

Por me të hapur zarfin banorja lexon emrin e saj: Dea Mishel.

Pra a ishte edhe Dea fituesja e paracaktuar nga produksioni për të bërë nominimin që eliminoi Efin?