E ke dëgjuar më të fundit nga Maroon 5?

Bëhuni gati për një udhëtim plot ngjyra në “Gabimet e bukura” me Maroon 5 dhe Megan Thee Stallion.

Dy artistët kanë bashkuar forcat për singëllin më të fundit “Beautiful Mistake”. Videoja mban firmën e Sophie Muller dhe e shaq Adam Levine fillimisht në një xhiro me makinë nepër vendet më të njohura të LA. E më pas Megan i bashkëngjitet në sediljen e pasagjerit për të vazhduar udhëtimin në qiellin teknologjik plot ngjyra. Për më tepër ja tek e keni.

Advertisement