Durrës – Berisha, vendi nuk është në krizë

Duke folur gjatë inaugurimit të një shkolle në Durrës, shefi i qeverisë u shpreh se Shqipëria është në një moment tepër të rëndësishëm për liberalizimin e vizave dhe ne integrimin ne Bashkimin Europian. Një ditë më parë Berisha deklaroi se kriza zhvillohet vetëm në psiqikën e deputetëve socialistë, ndërsa theksoi se ‘Shqipëria tha Berisha është vetëm në ndërtim dhe jo në krizë’.

Advertisement