Dr.Dre nderohet me një yll në ‘Bulevardin e Famës’!

Dr. Dre është nderuar me një yll në Bulevardin e Famës. Artistë duke përfshirë Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg ishin të pranishëm për të nderuar artistin.

Advertisement

Nuk do të ketë Snoop pa Dre. Së bashku krijuam magjinë në studio. Bashkëpunimet tona kanë lënë gjurmë në botën e muzikës.”

Hitet më të mëdhenj të Dr.Dre përfshijnë “In Da Club” të 50 Cent, “Family Affair” të Mary J. Blige dhe “Crack A Bottle” të Eminem.