Dokumentari që hedh dyshime se djali i Angelina Jolie është i rrëmbyer

Një dokumentar i ri mbi adoptimet në Kamboxhia hedh dyshime të reja. Maddox, djali i madh, i birësuar i Angelina Jolie në fakt mund të jetë i rrëmbyer prej familjes së tij.

Dokumentari që hedh dyshime se djali i Angelina Jolie është i

Advertisement

Jolie është vetëm një nga qindra amerikanë që përdorën Lauryn Galindo për të adoptuar fëmijë nga Kamboxhia. Ata nuk ishin sigurisht në dijeni të hileve që drejtuesja e kompanisë, bashkë me motrën e saj përdornin. E vërteta do të dilte më vonë në dritë.

Dokumentari që hedh dyshime se djali i Angelina Jolie është i

LAURYN GALINDO

 

Galindo ndryshonte identitetin e fëmijëve, ditëlindjen dhe të dhëna të tjera për të humbur gjurmët e tyre. Më vonë ajo u përball me ligjin, por sot, dokumentari investigativ i hyn çështjes më thellë dhe përmend rastin e Maddox. A ishte ai vërtet një jetim që kishte nevojë për familje? Mos vallë Maddox është rrëmbyer nga familja e tij biologjike. Apo mos ndoshta u përfitua nga një nënë e varfër që mund ta ketë shitur edhe për 100 dollarë?

Jolie në vitet kur u zbulua skandali tha se kishte bërë shumë përpjekje për të verifikuar që Maddox nuk i kishte prindërit gjallë.

Ajo tha: “Unë kurrë nuk do t`i rrëmbeja një nëne fëmijën e saj. As nuk e imagjinoj dot sa e tmerrshme është kjo gjë”.

Por tashmë kineastja Elizabeth Jacobs është e vendosur të zbulojë deri në fund të vërtetën rreth birësimeve të Galindos në një dokumentar të ri të quajtur “The Stolen Children”, “Fëmijët e rrëmbyer”.

Ajo do të udhëtojë në Kamboxhia dhe shpreson të gjejë më shumë detaje rreth birësimit të Maddox.