Jenna Dewan Tatum arrives at the Los Angeles premiere of "Magic Mike XXL" at the TCL Chinese Theatre on Thursday, June 25, 2015. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Jenna Dewan, tashmë beqare nga ndarja me Channing Tatum (JoooOOOooooOOO) me siguri ka shumë oferta dhe propozime dhe flirtime dhe interes nga pala tjetër.

Një prej tyre, sipas disa ndjekësve në mediat sociale, është Nick Jonas…  Kjo pasi këngëtari 25-vjeçar i ka komentuar 37-vjeçares në një postm në Instagram.

Advertisement

Relatable. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

“Billboard Music Awards- ishte një natë kaq argëtuese!!! Faleminderit për ftesën!”, shkruan Jenna dhe vjen komenti i Nick: “Ishte, apo jo?”

Vetëm kaq është dashur që ndjekës të shumtë të aludojnë se Nick po bën lëvzjen e tij për të marrë vëmendjen e Jenna-s. Mbase më shumë se të Jennas, është duke marrë vëmendjen tonë.