Dhëmbi më i gjatë në botë, 3.7 centimetra

Libri i Rekordeve Guinness i njohu dentistit Ofenbach për nxjerrjen e një dhëmbi të gjatë 37 milimetrash te një pacient, i cili ankohej për dhimbje.

Në të njëjtën kohë, ai dhëmb u regjistrua në libër si dhëmbi më i gjatë i njeriut.
Kjo ka ndodhur vitin e kaluar në Mainz, dhe thuhet se tre të katërtat e dhëmbëve ishin nën mishrat e nofullës së sipërme.
Mediat kroate raportuan sot se pacienti që kishte një dhëmb të nxjerrë ishte kroati Mijo Vodopija 63 vjec.

Advertisement

/Top Channel/