Dëshira më e madhe në jetë e Grida Dumës lidhet vetëm një person!

Moderatorja e Top Story, Grida Duma e ftuar në emisionin “Goca dhe Gra “ shprehu dëshirën më të madhe për këtë fundvit.

Ajo tha se do që djali i saj të fitojë universitetin që do, pasi është gjëja më e madhe e jetës sime.

Advertisement

“Deri më datë 29 do jemi me emision, Unë kam kënaqësinë që kam familjen e madhe në Shqipëri, janë të gjithë këtu, këtë vit shpresoj të jemi të gjithë në të njëjtën tryezë pa face time. Unë jam supersticioze, përpiqem të lexoj shenjat, nuk jam me këto elementët e vegjël. Por një gjë e di, jam shumë, le të themi insistuese që mos të jemi shumë të lodhur para vitit të ri. (Dëshira më e madhe e saj) Dua që im bir të fitojë universitetin që do është gjëja më e madhe e jetës sime”, tha Grida.