Del në ankand mikrofoni që Cardi B i hodhi spektatorit gjatë koncertit të saj…

Mikrofoni që Cardi B i hodhi një spektatori gjatë koncertit të saj fundjavën e kaluar ka dalë në ankand dhe të ardhurat do të shkojnë për bamirësi.

Pronari i kompanisë ‘The Wave’, e cila siguroi pajisjet në koncert, e postoi mikrofonin në një reklamë në “eBay”. Në përshkrim, ai thekson se 100% e të ardhurave do të shkojnë për dy bamirësi, Friendship Circle Las Vegas dhe Wounded Warrior Project.

Advertisement