Fëmijët po i rriten por ajo nuk po i ndien vitet. 

Fjala është për Këngëtaren Ledina Celon. Ajo është nënë e dy fëmijëve, Erlisit dhe Perianës, të cilët po rriten të lumtur. Erlisi është fëmija i parë i këngëtares, ku mesa duket e ka emocionuar atë.

Advertisement

Ka qenë vetë këngëtarja ajo e cila ka ndarë me ndjekësit e saj, se Erlisi ka filluar sot klasën e parë.

“Dashuria ime sot filloj klasen e pare! Suksese ne rrugen e dijes biri im!Te duam pa fund….”, ka qenë mbishkrimi i Ledinës në Instagram.

Dashuria ime sot filloj klasen e pare! Suksese ne rrugen e dijes biri im!Te duam pa fund….

A post shared by Ledina Celo (@ledinacelo) on