Themeluesi i Microsoft, Bill Gates ka dhënë një deklaratë interesante rreth asaj se cili është “gabimi” më i madh për të cilin ai ndihet edhe fajtor.

Në një intervistë për mediat e huaja, ai ka thënë se gabimi i tij më i madh në jetën e tij si programues kompjuterësh ka qenë kombinimi në tastierë ii

Advertisement

Bëhet fjalë për komandën CTRL+ALT+DEL, e përdorur në sistemin Windows për të hapur dhe mbyllur kompjuterin, apo për të hyrë tek Task Manager në momentin kur një program i caktuar bllokohet.

“Ne mund të kishim një buton të vetëm, por djali që bëri dizajnin e tastierës IBM nuk donte të na jepte një buton të vetëm”, ka thënë Gates.