Çiljeta Xhilaga i bën dedikim special dy meshkujve të jetës së saj

Çiljeta Xhilaga dallohet për çiltërsinë e saj në çdo dalje publike, duke mos hezituar të flasë dhe për jetën e saj private.

Këngëtarja ka rrëfyer që në fillimet e rrugës artistike që është fëmijë i vetëm dhe nuk ka as motër as vëlla.
Por Çiljeta pavarësisht se është fëmijë i vetëm ndjehet krenare dhe e lumtur për dy kushurinjtë e saj, pikërisht dy djemtë e xhaxhait që këngëtarja i konsideron pjesë të familjes së saj, ndaj ajo u ka dedikuar një falenderim special në një foto të postuar në Instagram së fundmi.

Advertisement

“Zoti nuk me bekoi në këtë jetë të kisha një moter apo nje vëlla por gjithsesi ndihem e bekuar që kam dy djem xhaxhai që gjithmonë kanë bërë rolin e vëllait të madh në jetën time duke më mbrojtur si më të voglën femër të familjes Xhilaga. Jam me fat që ju kam Tani vendin tim e ka zënë Fernando i bekuar nga dy kushurirat në vend te motrave“, shkruan Çiljeta.