Çerdhet dhe kopshtet hapen nga 1 Qershori

Manastirliu publikon planin e masave pas 11 Majit. Read More…

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka publikuar planin e masave lehtësuese nga data11 maj deri në 1 qershor.

Advertisement

Manastirliu njofton se do të lejohet hapja e çerdheve dhe e kopshteve publike dhe private nga 1 Qershori.

“Dëshiroj të ndalem këtu, duke theksuar nevojën e një vlerësimi të thellë dhe shumë të kujdesshem të kushteve higjeno-sanitare për cdo strukture të kopshteve dhe cerdheve dhe standardeve qe duhet të plotesojne për të mirëpritur femijët në këto institucione me rregullat e reja.

Protokollet e sigurisë do të bëhen të njohura në ditët ëe vijim, ku dhe do të ngarkohen për zbatim të gjithë insitucionet përgjegjëse për plotësimin e tyre deri në këtë datë”, tha Manastirliu dhe mbi këtë çështje.

Burimi: Top Channel