Restoranti i shqiptarit Rene Rexhepi shpallet më i miri në botë

Restoranti i Rene Rexhepi, 43 vjeç me origjinë shqiptare nga Tetova ka marrë çmimin si më i miri në botë, dhe entuziazmi i pronarit...

Një advent calendar si asnjë tjetër!

Ditë të vështira për të gjithë ne, si qytetarë, prindër, biznese. Ditë të vështira edhe për kompaninë tonë, por në ditë të zymta si...