Calvin Harris & Ellie Goulding | “Outside”

Calvin Harris është duke promovuar LP-në e tij të ardhshëm me titull MOTION. Javën e shkuar ai n’a prezantoi një video për materialin rave-house “Slow Acid” si dhe një shijim të bashkëpunimit me Gwen Stefani për “Together”. Po tani? Tani është radha e bashkëpunimit me Ellie Goulding për këngën “Outside”. Ndoshta ky i fundit është materiali më pop që kemi dëgjuar nga albumi i katërt i Harris. Kjo këngë është po aq e këndshme sa edhe bashkëpunimi i mëparshëm i artistëve  “I Need Your Love” (2012) .

Me sa duket ka ende magji kur këta dy artistë mbyllen në studio me njëri-jetrin. Ja tek e keni “Outside”. N’a thoni si ju duket?

Advertisement

[youtube=http://youtu.be/MjEYCUJuh-g&showinfo=0&rel=0]