Britney Spears: ‘Zot, ki mëshirë për familjen time nëse jap ndonjëherë intervistë’

Britney Spears ka folur përsëri për familjen e saj në një postim në Instagram.Në një mbishkrim të gjatë që reflekton mbi lirinë e saj të munguar prej kohësh, ylli i muzikës pop, 39 vjeç, u shpreh se ka një kasafortë me tregime të zymta, ku të afërmit e saj qëndronin ulur ndërsa ajo vuante.

“Zot ki mëshirë për shpirtrat e familjes sime nëse bëj ndonjëherë jap intervistë !!!”- megjithëse shtoi se nuk e ka në plan së fundmi.

Advertisement

Britney, karriera e së cilës filloi në 1993, në moshën 11 vjeç si Disney Mouseketeer, disa kohë më parë, akuzoi familjen e saj për pjesëmarrje në kujdestarinë e ashpër ligjore të krijuar nga babai i saj, Jamie Spears, në 2008.

Megjithëse nëna e Britney, Lynne Spears, ka mbrojtur lirinë e vajzës së saj në gjykatë, mbështetja e saj nuk erdhi pasi lëvizja #FreeBritney filloi në 2019.

Vëllai i madh i Britney, Bryan Spears, e quajti kujdestarinë një “gjë të madhe” për familjen e tij në një intervistë podcast në korrik të 2020-ës.

Ndërkohë, motra më e vogël e Britney, Jamie Lynn Spears, ka këmbëngulur se ajo mbështet lirimin e Brtiney nga konservatorizmi, pavarësisht spekulimeve të përhapura nga fansat se ajo nuk e bën këtë gjë.

Pas një beteje të ashpër nga Britney dhe avokati i saj, Mathew Rosengart, i ati i saj, Jamie, u pezullua përfundimisht nga kujdestaria më 29 shtator. Një seancë për të vendosur përfundimin për rastin e saj është caktuar në 12 nëntor.