Brad Pitt: Unë u shërova nga alkoolizmi për shkak të Bradley Cooper (Fotot e dy miqve)

Aktori i Hollywoodit, Brad Pitt, ka folur haptas për problemet e tij të varësisë një vit e gjysmë më parë.

Alkoolizmi shkatërroi martesën e tij me Angelina Jolie dhe e largoi nga fëmijët, dhe Pitt është sot i matur falë miqve të tij të ngushtë.

Advertisement

Si shumë yje, Brad Pitt u bë një alkoolist. Për një kohë të gjatë, ai mohoi problemin e tij, dhe pasi u nda nga Jolie dhe luftoi për kujdestarinë e fëmijëve të tyre, 56-vjeçari u hodh në pah dhe vendosi ta rregullojë jetën e tij.

Megjithëse u godit keq nga ndarja me gruan e tij, Pitt vendosi të ndryshojë, dhe vendimi i parë ishte të ndalojë pirjen. Ai kërkoi ndihmë profesionale dhe shkoi rregullisht në terapi.

“Sinqerisht, që kur u largova nga universiteti, nuk mbaj mend ditën që nuk piva diçka ose të paktën të ndez një cigare. E tëra deri te martesa me Angelina dhe në këtë mënyrë shpëtova nga ndjenjat e mia. Mbeti pija, por nuk ishte ashtu si duhet”, pati deklaruar ai kohë më parë.

Rruga drejt shërimit përveç institucioneve profesionale, Pitt sot falënderon jashtëzakonisht shumë kolegun e tij të aktrimit dhe mikun e tij të gjatë, Bradley Cooper.

Në një darkë zyrtare në një restorant italian ‘Cipriani’ në Nju Jork, një grup i gjerë njerëzish u mblodhën dhe Pitt mbajti një fjalim përkujtimi duke përkujtuar veset e tij të së kaluarës.

“Faleminderit Bradley. Bradley sapo e kishte vënë vajzën e tij për të fjetur dhe nxitoi në këtë mbledhje. Duhet të theksoj se sot jam i matur vetëm për shkak të tij. Që atëherë, kam qenë më i lumtur çdo ditë. Ai është një mik dhe shpirt i vërtetë i njeriut. Unë ju dua dhe ju falënderoj përsëri”, ishte fjalimi emocional i Brad Pitt.

/TopChannel/