Bleona ka vendosur t’i thotë të gjitha… në një libër (Foto)

Bleona po që di si ta tërheqë vëmendjen e fansave!

Tashmë këngëtarja ka vendosur që t’i thotë të gjitha dhe jo nëpër intervista të ndryshme, por në një libër autobiografik, i cili pritet të hidhet në treg shumë shpejt.

Advertisement

Bleona ka bërë të ditur një lajm të rëndësishëm për karrierën e saj kësaj here në një drejtim krejtësisht ndryshe; si autore libri, ku këngëtarja do të rrëfejë detaje të padëgjuara më parë nga jeta e saj.

And when you become a diamond, you’ll see why life had to pressure you… very proud and happy to announce that the book about my life, that all of you have been waiting for, for so long, is finally on the way. Time has come to put an end to all the false perceptions of all the aspects of my life, and tell MY SIDE of the story. This book is about all of them who refuse to be “kept in their place”, and what to means to say “NO”, and refuse to take “NO” for an answer!!! The biggest weapon I have on my side is THE TRUTH! #clockisticking ? @tinasokolovskaya ??‍♀️ @justinjacksonhair ? @makeupbylilili . A special thank you to baby @eva_cavalli for the most beautiful gift, someone could ever give me, I am so obsessed with your necklace, I don’t want to take it off even when I go to sleep ? #iloveyoueva THANK YOU!

A post shared by Bleona (@bleona) on

 “Dhe kur kthehesh në një diamant, do të shohësh se pse jeta duhet të të bënte presion ty…Shumë krenare dhe e lumtur që të njoftoj se libri për jetën time, që të gjithë ju keni pritur prej kaq shumë kohësh, është më në fund në rrugën e tij. Ka ardhur koha për t’i dhënë fund të gjitha perceptimeve të rreme, të të gjitha aspekteve të jetës sime, dhe të tregoj një tjetër anë të historisë sime. Ky libër është për të gjithë ata që refuzojnë të “rrinë në vendin e tyre” dhe refuzojnë të marrin “Jo” si përgjigje”, shkruan ajo në postimin e saj në Instagram.