Big Sean publikon 4 video të reja

Me albumin e tij “Dark Sky Paradise” në rrugën e duhur për të fituar statusin “i artë”, ka publikuar 4 video të reja për t’a mbështetur. “I Know”, “Play No Games”, “All Your Fault” dhe frymëzuesja “One Man Can Change The World”. Ja tek i keni të katërta. Shikim të këndshëm.

“I Know” featuring Jhené Aiko

“Play No Games” featuring Chris Brown & Ty Dolla $ign

“All Your Fault” featuring Kanye West

“One Man Can Change The World” featuring Kanye West & John Legend