Fansat e Beyonce dhe Jay-Z janë tepër të emocionuar nga thashethemet e fundit se yjet mund të nisin një turne sëbashku…

Nga iu erdhi kjo ide? Epo sipas tyre, faqja “Ticketmaster Screengrab” tregonte biletat për koncert nga Beyonce dhe Jay-Z, por shumë shpejt lajmërimi u zhduk menjëherë…

Advertisement

Një fakt i tillë, i fotografuar edhe nga fansat, po rrit dyshimet se shumë shpejt “Lemonade” dhe “4:44” do dëgjohen “live” nëpër botë.

Le të kryqëzojmë gishtat!