Bëhuni gati për Yll Limani! Diçka e re po vjen shumë shpejt.

Yll Limani vazhdon të jetë në vrull të pandalshëm. Ka qënë një nga vitet më të forta në karrierën e artistit e me sa duket, nuk ka ndërmend ta lërë me kaq. Nga burime tonat, thuhet se artisti është në përfundim të xhirimeve të music video dhe se një këngë e re prej tij, do të trokasë së shpejti në veshët tanë. Deri atëherë…veshët katër!

Advertisement