“BBV” e dha sinjalin e parë! Ja kur fillon edicioni i tretë!

“Big Brother Vip Albania 3” e dha sinjalin e parë.

Faqja zyrtare e këtij program në Instagram sapo ka njoftuar se formati do të fillojë në 2024. Pra jo si vitin e shkuar në mes të muajit dhjetor, por me të hyrë në vitin e ri.

Advertisement

Ky është sinjali i vetëm teksa nuk është bërë me dije asnjë detaj tjetër, as muaji dhe aq më pak data.

Për këto na duhet të presim edhe pak.