Arrestohet Justin Timberlake, drejtonte makinën në gjendje të dehur…

Këngëtari Justin Timberlake është arrestuar dhe akuzohet për drejtimin e mjetit në gjendje të dehur në Long Island të Nju Jorkut, tha një zyrtar i zbatimit të ligjit për Associated Press.

Zyrtari tha se Timberlake pritej të gjykohej sot në Sag Harbor, në skajin lindor të Long Island. Zyrtari nuk mund të diskutonte publikisht detajet e hetimit në vazhdim dhe foli me AP në kushte anonimiteti.

Advertisement

Përfaqësuesit e Timberlake nuk i kthyen menjëherë kërkesat për koment nga Associated Press.