Thënë nga vetë personazhet e saj të preferuar nga filmi “Gone with the Wind”…

Armina Mevlani ka postuar një foto në Instagram, nga një pjesë e filmit ku Rhett i thotë Scarlet: “Kjo gjë nuk shkon me ty. Ti duhet të puthesh, dhe më shpesh. Dhe nga dikush që di të puthë”.

Advertisement

Me sa duket ky është problemi i Arminës në lidhje me Shkëlzenin dhe për t’ia thënë atij ka gjetur  mënyrën më të bukur të mundshme…