ARIANA GRANDE: Në albumin e ri “POSITIONS” dhe DOJA CAT, THE WEEKND e TY DOLLA $IGN

Ariana Grande ka zbuluar kopertinën dhe listën e këngëve të albumit të saj të gjashtë me titull “Positions”, në treg që prej 30 tetorit.

Projekti muzikor përmban 14 këngë nga të cilat tre bashkëpunime të realizuara në bashkëpunim me Doja Cat, The Weeknd e Ty Dolla $ign. Ja titujt!

Advertisement

1. Shut Up
2. 34+35
3. Motive feat. Doja Cat
4. Just Like Magic
5. Off The Table feat. The Weeknd
6. Six Thirty
7. Safety Net feat. Ty Dolla $ign
8. My Hair
9. Nasty
10. West Side
11. Love Language
12. Positions
13. Obvious
14. Pov

“Nuk kam një  top 3-she të këngëve të preferuara. Më pëlqejnë të gjitha. Ky projekt është i preferuari im për motive të ndryshme dhe mezi pres që ta dëgjoni edhe ju. Falemnderit për dashurinë dhe entuziazmin, do të thotë shumë për mua”,- ka shkruar Ariana Grande. 

Disku është paraprirë nga single “Positions” shoqëruar nga videoja që e shihni pak më poshtë!